четвер, 2 лютого 2012 р.

Запрошуємо на "Доброволець 2012"


 Розпочато зголошення на екстремальний змаг Стежками Героїв “Доброволець-2012″ ім. Клима Савура. Змагання відбудуться 25-26 лютого на території Рівненщини.
 Змагання вже традиційно будуть відбуватися на території Полісся, зокрема, в Березнівському районі, Рівненської області. Маршрут пролягатиме історичними місцями боротьби Української Повстанської Армії. Адже головною метою проведення змагань є вшанування геройського чину всіх борців за незалежність Української держави. Окрім того змагання ставлять собі за мету популяризувати серед молоді здорового способу життя та активного зайняття спортом.
 Цьогорічний призовий фонд змагань становить 5000 гривень.
 Прийняти участь у змаганнях можуть всі бажаючі, яким виповнилось 18 років. Для цього необхідно сформувати команду з 3-5 осіб та до 22 лютого заповнити зголошення, що міститься на сайті змагань . Після заповнення оголошення команда сплачує організаційний внесок, який становить 50 гривень з одного учасника команди. Перед тим як зголоситися необхідно ознайомитися із Положенням про змагання.
Організаторами змагань є Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національний Альянс» та Рівненська обласна організація Товариства пошуку жертв війни «Пам’ять».
Команди, що приймають участь в змаганнях за контрольний час (30 годин) потрібно подолати у повному складі маршрут протяжністю близько 60 кілометрів відмічаючись на контрольних пунктах (КП). На фініші суддівська колегія реєструє проходження командою маршруту та визначають переможців.
«Доброволець – 2012» є цікавим змагом, який не схожий на інші подібні змагання, адже проводяться болотистою територією рівненського полісся. Крім того змагання відбуваються взимку, що додає додаткове навантаження на команду та утруднює проходження маршруту.
Цьогорічні змагання відбуваються в рамках громадянської кампанії «Доброволець». Мета кампанії привернути увагу громадськості до історичної епохи 1942-1950 років на Волині. Це час національно-визвольних змагань Української Повстанської Армії за незалежність України.
В рамках кампанії відбуватимуться заходи по відновленню могил вояків УПА, історичні дослідження цього періоду, створення туристичних маршрутів місцями боїв повстанців та багато іншого.

Зголошення : 0978607163 Тарас Грицюк

Немає коментарів:

Дописати коментар